|
Nu esti logat.
Secretii "masculine"#1 2010-09-14 00:14:20
secretii "masculine"Ma anunta al meu iubit astazi cu groaza ca il ustura la urinat si i se scurge ceva transparent din .. stiti voi. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2010-09-14 08:54:22
Re: secretii "masculine"cora, gardnerella are o perioada de incubatie de 2-21 de zile de la contactul sexual neprotejat. e posibil sa-l fi luat inainte si, daca nu a facut tratamentul, sa se manifeste acum... Offline #3 2010-09-14 09:39:00
Re: secretii "masculine"camy m-ai calmat putin, macar sa fie asta si sa nu fi umblat brambura si sa apara cu prostii. e si mai panicos, ieri tipa k sigur are gonoree ca a citit el pe net. sau trichomonas. am zis ca il omor daca apare cu asa ceva. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2010-09-14 10:31:00
Re: secretii "masculine"eu nush sa zic ce are.. daca e gardnerella sau nu Offline #5 2010-09-14 10:43:03
Re: secretii "masculine"dermato-venerolog deci? nu e bun urologul? nici eu nu stiu ce are, om trai si om vedea. acum sun sa ii fac programarea si voiam sa stiu ce specializare sa alerg Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-14 11:16:19
Re: secretii "masculine"pai dermato-venerologul e un dermatolog specializat pe bts Offline #7 2010-09-14 11:54:13
Re: secretii "masculine"inca sper sa fie o cistita, o raceala simpla.. l-am programat astazi vedem ce si cum. ma tot gandesc la chalmydia si ureaplasma, ce bine ar fi sa isi faca si analizele astea.. tot din secretia uretrala s-ar face nu? poate il conving Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #8 2010-09-14 13:30:10
Re: secretii "masculine"tot din secretie uretrala se fac dar trebuie cerute separat. Offline #9 2010-09-14 13:39:38
Re: secretii "masculine"pai il "educ" eu inainte sa intre ce sa faca si cum. l-am trimis la sanador ca au laborator pentru de toate, sa nu se plimbe in 100 de cabinete pentru 50 de analize. si eventual sa il trimita dermatologul la urolog. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-09-14 15:35:40
Re: secretii "masculine"eu l-as fi trimis direct la un laborator si cu rezultatele apoi la medic. depinde ce specializare are medicul la care i-a facut programare. cauta un pic pe net. daca e doar dermatolog nu stiu cat de ok este. Offline #11 2010-09-14 19:42:26
Re: secretii "masculine"a fost astazi la medic, dermatolog. l-a palpat, cica este ok. l-a pus sa isi faca secretie uretrala generala si o ecografie testiculara si la prostata caci are un varicocel pe partea dreapta. gardenella cica nu este o boala si nu are cum sa o aiba si el. marti dimineata merge la analize (a luat atrican intre timp de capul lui si cica trebuie sa astepte sa treaca efectul pana sa isi faca analizele). apoi in functie de ce o iesi pe acolo vedem de tratament.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2010-09-14 19:46:26
Re: secretii "masculine"nu stiu ce naiba o insemna generala la ei dar chiar si asa mi se pare cam mult 300 Offline #13 2010-09-14 19:54:52
Re: secretii "masculine"sanador. generala ma gandeam ca o cuprinde toate bolile posibile. adevarul e ca secretia e 40, chlamydia 50, ureapls+mycro 70 cu antibiograma alte 70... cam duce pe acolo. nici el nu a intrebat bine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2010-09-14 20:30:43
Re: secretii "masculine"ureaplasma+ myco trebuie sa fie 70 cu tot cu antibiograma. cam pretul asta este pe la toate clinicile Offline #15 2010-09-14 20:33:52
Re: secretii "masculine"Nu vreau sa te sperii sau sa iti creez problme in relatie, dar din cate stiu la noi pot aparea "boli" care sunt de fapt dereglari de flora ( adica nu le-ai luat neaparat de la cineva), dar la ei daca sunt simptome, au luat un microb de undeva. Daca ia atrican-ul, s-ar putea sa nu stii niciodata ce a avut. Nu zic sa-i sari in cap, dar tine ochii deschisi, ca daca e asa, cu siguranta sunt si alte semne. Offline #16 2010-09-14 20:34:28
Re: secretii "masculine"el la sanador e 70+ 70, scump stiu... alta clinica imi recomanzi pentru toate aceste analize? poate iese mai ieftin.. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-14 20:40:15) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2010-09-14 20:40:28
Re: secretii "masculine"70+22 am vazut Offline #18 2010-09-14 21:43:49
Re: secretii "masculine"multumesc mult gargarita, maine ma voi interesa concret peste tot de bani si ce analize se fac. poate o face sanador si altele.. oricum, multumesc mult de linkuri Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|